Bo på en hotellkedja som fotbollsförälder

Som fotbollsförälder blir det ofta många resor och övernattningar per år. Fotbollsmatcher och cuper på andra orter gör det nödvändigt att bo många nätter på hotell. Att bo på samma hotellkedja har många fördelar eftersom du kan samla poäng och ta del av många förmåner. Se till att välja en kedja som har hotell över hela landet eftersom cuper och matcher kan spelas från norr till söder.

fotbollLivet som fotbollsförälder är både kul och stundvis stressigt. Cuper och matcher runt omkring i landet kan innebära många resdagar och övernattningar. Det är självklart kul att se sitt barn spela fotboll och upptäcka nya platser, men samtidigt kan de många timmarna i bilen och vid sidan av fotbollsplanen vara utmattande. Då är det viktigt att se till att bo på ett bra och prisvärt hotell där du kan slappna av på kvällen. Det bästa är att bo på en hotellkedja. Här kan du läsa mer om fördelarna med hotellmedlemskap för dig som är fotbollsförälder.

Samla poäng och ta del av förmåner

hotellrumAtt alltid bo på samma hotellkedja är smart eftersom du kan samla poäng och ta del av många olika förmåner. Välj därför en kedja som har ett förmånligt medlemsprogram. Den populära kedjan Elite ger gästerna poäng för att visa att de uppskattar lojaliteten. Genom medlemsprogrammet Elite Hotels Rewards får du som gäst något tillbaka som tack. Förmånerna inkluderar följande:

  • Medlemsrabatter
  • Restaurangcheckar
  • Exklusiva kampanjer
  • Poäng

Som fotbollsförälder kan det bli många hotellnätter varje år vilket kan generera många förmåner och poäng. Ibland ger vistelser även dubbla poäng vilket gör att du snabbt kommer upp i höga poängantal. Poängen kan användas till en rad olika förmåner och aktiviteter, exempelvis en bonusnatt, restaurangvouchers, spa-dag eller hyrbil. Elite Hotels Rewards har fyra medlemsnivåer och ju fler gånger du övernattar på ett Elite-hotell desto snabbare når du en högre nivå. Ju högre nivå, desto fler och större förmåner får du ta del av. De högsta nivåerna ger bland annat uppgradering vid ankomst, gratis gym och tvätt av skjorta.

Bo på en kedja som finns på många orter

Fotbollsmatcher och turneringar sker på många olika platser runt omkring i landet och därför är det viktigt att välja en hotellkedja som finns på många orter. Elite hotels har fler än trettio olika hotell från Kiruna i norr till Malmö i söder. Hotellen ligger alltid mycket centralt vilket gör det lätt att ta sig till och från fotbollsplanen.

Slappna av efter en lång dag

Att stå bredvid planen kan vara nästan lika jobbigt som att spela match hela dagen, framför allt om det är många skrikande fotbollsföräldrar som tittar på matchen. Efter en lång dag kan det vara skönt både för föräldern och spelare att koppla av. Det kan därför vara skönt att bo på en hotellkedja som du vet håller hög kvalitet. Bekväma sängar och god frukost är viktigt för att orka med en eller flera dagar på fotbollscup. En god natts sömn är viktigt för att kroppen och hjärnan ska få en chans att återhämta sig för morgondagens utmaningar.