Spelare plågas av att vara utan fotbollen

På grund av de höga smittorisken av corona har många fotbollsmatcher ställts in eller begränsat antalet åskådare i publiken. Hur kommer det se ut framöver och hur blir det med allsvenskan? 

När pandemin COVID-19 drogs över världen blev många event inställda för att minska smittorisken. Fotbollen är en av alla idrottsevent som blivit drabbade och några matcher har blivit inställda och några har fått begränsa antalet personer i publiken. Alla fotbollsintresserade ställer sig frågan, hur blir det med Allsvenskan? 

Allsvenskan kan avbrytas närsomhelst 

Planerat till 14 juni var starten till Allsvenskan och flera hundratals ser fram emot matcherna. Svensk fotboll meddelade med glädje att den kan starta som vanligt, däremot spekuleras det kring att Allsvenskan kan avbrytas närsomhelst ifall smittorisken anses vara för hög. Eftersom förändringar i pandemins utveckling har skett fort tidigare vill dem vara säkra på att snabba beslut kan tas även i fortsättningen. I tider som dessa får alla trogna fans hålla tummarna och hoppas på att matcherna kan fortsätta in i det sista.