Så packar bäst inför fotbollslägret

När det är dags för fotbollsläger är det en fördel att packa smart. Då får du med dig allt du behöver och har en bra organisation i väskan. Packa utifrån lägrets aktiviteter och tänk på att ha kläder för alla väder.

När det handlar om att packa väskan inför fotbollslägret gäller det att tänka på vad du faktiskt behöver. För att på smidigaste sättet att packa en resväska handlar det om planering. Börja med att hitta en bra resväska som du kan använda dig av. Sedan utgår du ifrån aktiviteterna på fotbollslägret. Fokus är träningskläder och fotbollsskor. Packa med dig kläder för alla typer av väder. Det kan vara bra att ha fotbollsskorna i skopåsar. För att få plats med allt du behöver kan det vara en bra idé att rulla klädesplaggen, då rymmer du mer.

“Det absolut vanligaste misstaget många gör är att packa för mycket.” Läs mer här

Packa allt i rader

Det kan vara fördelaktigt att packa i olika förvaringspåsar. Då kommer du att få bättre ordning i väskan och slipper riva ut allt för att hitta det du behöver. Du kan även packa allt på en rad i väskan för att få en bra översikt. Det är trevligt att ta med dig kläder för tiden när du inte tränar, men ta inte för många sådana plagg. Att ha små reseförpackningar är perfekt. Be dina föräldrar att beställa eller köpa antingen små reseförpackningar eller sådana du själv kan fylla. När du har med dig allt du behöver kommer fotbollslägret förmodligen bli roligt och till belåtenhet.